Kid Cudin 10 tatuointia ja niiden merkitykset

Scott Ramon Seguro Mescudi on kuuluisa lavanimellään Kid Cudi. Hän on ammatiltaan yhdysvaltalainen räppäri, levy -tuottaja, näyttelijä ja laulaja. Hän aloitti räppäämisen vuonna 2003. Yllättäen hänen suunnitelmansa liittyä laivastoon nuorten päivien aikana ei mennyt suunnitelmien mukaan nuorten poliisin ennätysten vuoksi. Hänen nimensä räppialalla tunnetaan kuitenkin erinomaisen lahjakkuutensa vuoksi. Hänet on kunnioitettu vaikuttamaan hip hopiin ja vaihtoehtoisiin tekoihin. Aivan kuten muutkin rap -tähdet, Kid Cudilla on tatuoitu vartalo. Hänellä on mielenkiintoisia musteita. Tutkitaanpa niitä.

Lapsi Cudi

1. Oikean käsivarren tatuoinnit

Kid Cudin oikean käden tatuointi

Tatuointi: Hänen oikean kyynärvarrensa kattaa useita tatuointeja, joihin kuuluu avoin käsipari, niiden välissä risti, muutama dollarin seteli, aavemaisen näköiset kasvot sisäkätessään ja pyhä sydän ranteessa.

Merkitys: Pyhä sydän on roomalaiskatolisten yleisin ja arvostetuin symboli hengellisten tatuointien valinnassa. Pyhä sydän edustaa puhdasta jumalallista rakkautta, joka symboloi Jeesuksen Kristuksen ehdotonta rakkautta, jonka hän osoitti uhraamalla henkensä ihmiskunnan vuoksi.

2. Oikean käden tatuointi

Lapsi Cudi oikean käden tatuointi

Tatuointi: Oikealla kädellään lapsella on tatuointi sanasta “PINK”. Se on väriltään vaaleanpunainen.

Merkitys: Lasten oikeanpuoleinen tatuointi on kunnianosoitus kuuluisalle rokkibändille Pink Floydille. Hän otti tämän tatuoinnin vuonna 2012. Pink Floyd on yksi vanhimmista tunnetuista rock-bändeistä. Se perustettiin vuonna 1964 ja sai valokeilan, koska se keskittyi psykedeeliseen avaruusrokkiin ja blues-pohjaiseen progressiiviseen rockiin.

3. Vatsa Tatuointi

Lapsi Cudi -vatsatatuointi

4. Rannetatuoinnit

Lasten Cudi -rannetatuoinnit

Tatuointi: Kid Cudilla on ranteessaan punaiset vinoviivat, yksi jokaisessa sisärannessa.

Merkitys: Kid Cudi selitti, että nämä tatuoinnit ovat hänen motivaationsa lähde ja merkitsevät hänen siirtymistään ”vanhasta hänestä” uuteen. Todennäköisesti hän tappoi vanhan itsensä ottamalla tämän tatuoinnin.

5. Tyttären muotokuva kaulassa

Lasten kaulan muotokuva tatuointi

Tatuointi: Kaulan vasemmalla puolella Kidillä on pieni muotokuva hymyilevästä tyttövauvasta.

Merkitys: Tatuoinnissa oleva tyttö on hänen tyttärensä Vada Wamwene Mescudi. Hän syntyi Kid Cudille ja Jacquelineelle. Mutta hän hävisi tyttärensä täysihuoltajuuden taistelun entiselle vaimolleen lähetettyään vaimolleen uhkaavat tekstit yli neljän päivän ajan. Hänen perheensä ja halukkaidensa keskuudessa on kuitenkin tunnettu tosiasia, että hän on aivan liian kiintynyt tyttäriinsä.

6. Logo Tatuointi

Lasten logotatuointi

Lasten muotokuva vasemman käden tatuoinnissa

Tatuointi: Vasemmassa kyynärvarressa on logo, jossa on “K”.

Merkitys: Logo edustaa riippumattoman K -tietueen logoa. Riippumaton levy -yhtiö perustettiin vuonna 1982 Olympia, Washington joka merkittiin musiikkiteollisuuden itsenäisten levyjen aluksi. K -ennätykset on kutsuttu itsenäisen musiikin kehittämisen perustaksi 1980 -luvulta lähtien.

Merkin motto on ”räjäyttää teini -ikäisen maan alle intohimoiseksi kapinaksi yrityksen ogrea vastaan. 1982. “”

7. Oikea kyynärvarren suunnittelu

Kid Cudi kyynärvarren tatuointi

8. ‘Moon Man Solar Map’ -tatuointi

Kid Cudi -käden tatuointi

Tatuointi: Kid Cudin vasen käsi on merkitty musteella Moon Man Solar -kartta tatuointi. Hän sai sen musteella 26. huhtikuuta 2014. Tatuointi sisältää aurinkokunnan sekä rakettilaivan, joka on värjätty hiukan vasemman käden ranteen yläpuolelle.

 “Olen supervainoharhainen kuin kuudes aisti/Isäni kuoleman jälkeen en ole ollut oikeassa sen jälkeen/Ja yritin palastaa maailmankaikkeuden palapelin/Jaoin kahdeksannen huoneen, jotta voisin nähdä maailmankaikkeuden.”

9. Daniel Johnstonin muotokuva -tatuointi

Kid Cudin vasemman käden muotokuva

Tatuointi: Kid paljasti tatuoinnin Instagram -kahvassaan 24. elokuuta 2020 ja paljasti edesmenneen Kurt Donald Cobainin muotokuvan.

Merkitys: Cobain oli yhdysvaltalainen muusikko ja kuuluisan rock -yhtyeen Nirvana -yhtyeen johtaja. Kid Cudin kehon tatuointi edustaa Cobainia eräästä esiintymisestä MTV VMA: ssa, jonka aikana Nirvanan johtaja käytti laseja, allekirjoitukseltaan kaunista neuletakkeja ja paitaa, joka sisälsi kuuluisan vuoden 1983 albuminsa Hei mitä kuuluu.

10. Mic -tatuointi

Lapsi Cudi jätti hauis -tatuoinnin

Tatuointi: Vasemmassa hauisliivissään Kidillä on mikrofonin tatuointi.

Merkitys: Mikrofonin tatuointi edustaa hänen rakkauttaan musiikkimaailmaan ja räppäriuraansa.